Щоденні поїздки на роботу і назад шкодять продуктивності співробітників

Американські співробітники вважають, що час, який витрачений на дорогу до офісу, завдає шкоди їх продуктивності на роботі. Такими є результати соціологічного дослідження, проведеного в США компанією Regus.

Як пише HR Drive, із 13 340 опитаних американців, 38% респондентів назвали щоденні поїздки на роботу як «безглуздо витрачений час», тоді як 30% співробітників заявили, що ненавидять витрачати час на дорогу і розцінюють це як «марнування дорогоцінного часу».

Тільки невелика частина співробітників (12%) вважають цінним час, проведений у дорозі до офісу. Ще 19% опитаних задоволені, що можуть витратити цей час в особистих цілях, наприклад, прочитати останні новини на смартфоні.

Аналітики з Regus відзначають, що опитування виявило важливу проблему сучасного ринку праці. Щоденні поїздки на роботу, особливо тривалі, призводять до того, що співробітники вже втомилися, хоча їх робочий день ледве почався. Щоб вирішити цю проблему, експерти радять запровадити в компанії гнучкий графік або надати співробітникам можливість працювати ближче до дому, хоча б частину часу.

http://blog.rabota.ua

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад