Дев’ять звичок, які вбивають вашу вдачу!

Бувають моменти, коли невимовно щастить, а часом здається, що весь світ проти нас: невдачі переслідують одна за одною, а проблеми, які навалилися разом забирають останні сили та залишки оптимізму... В такі моменти здається, ніби невдача десь заблукала або просто обходить тебе стороною. Що ж робити?

Хочете повернути собі фортуну? Подібне притягує подібне!

Ось 9 звичок, про які варто забути, якщо ви дійсно хочете стати щасливою людиною.

1. Звичка робити поспішні висновки.

Дуже часто нам здається, що ми вже наперед знаємо, що і як відбудеться, і починаємо діяти відповідно до своїх помилкових уявлень про майбутнє. Насправді, життя любить підкидати такі сюрпризи, про які навіть складно припустити, тому не варто покладатися на ваші поспішні висновки. Помилково також думати, що ми знаємо причини вчинків людей і їх подальші дії. Це абсолютно неправильно, і дуже часто призводить до виникнення конфліктів і непорозумінь у відносинах.

2. Звичка драматизувати події.

Не варто перебільшувати дрібні невдачі, засмучуватися через дрібниці. При такій поведінці у нас виникає тривога, яка не дає бути щасливим у житті.

3. Звичка створювати стереотипи та ярлики.

Коли ми намагаємося один раз і назавжди визначити сутність речей, ми можемо дуже сильно помилятися. Насправді, у світі все набагато цікавіше, чим може здатися на перший погляд, тому не слід намагатися загнати все у певні рамки.

4. Звичка ділити все на «чорне та біле».

Насправді, в колірній палітрі життя існують тисячі варіантів, і бажання отримати «все або нічого» призводить до того, що ми їх просто не помічаємо. Не буває ідеальної роботи, друзів, відносин. Велике мистецтво радіти тому, що ти маєш.

5. Звичка узагальнювати.

Часто ми намагаємося знайти тенденцію в низці наших успіхів і провалів. Насправді, ситуація, яка повторилася ще ні про що не свідчить. Ставтеся до кожної події як до самоцінною.

6. Звичка брати все близько до серця.

Не варто переживати через погані новини по телевізору, оповідання про хвороби вашої сусідки або про невдачу, що спіткала вашого колегу. Співчувайте, допомагайте, але не хвилюйтеся через чужі проблеми.

7. Звичка довіряти нахлинутим емоціям.

Ваші відчуття показують ваше суб'єктивне сприйняття світу, яке не завжди буває правильним.

8. Звичка бути апатичним.

Щоб бути щасливим, треба бути оптимістом. Чекайте, шукайте та вірте у хороше і ви це отримаєте! Люди з негативним настроєм часто навіть не помічають можливостей, які могли б принести їм успіх.

9. Звичка ворушити минуле.

Набагато краще залишити минуле в спокої, пробачити всі образи собі та іншим, і з чистим серцем жити далі. Не варто тримати в серці минулі невдачі та розчарування. Живіть далі, вірячи в удачу та сподіваючись на краще!

http://www.cluber.com.ua/

За матеріалами hitjob.com.ua

всі новини

Роздрукувати сторінку

Нагору Назад